l l
OP MAAT GEMAAKT VOOR UW CLUB
Een app met jullie eigen logo, in jullie huiskleuren? TeamTalkers zorgt voor maatwerk. Jullie app vind je terug onder jullie eigen clubnaam in de app store.
~ ~
PRIVACYPROOF
Jouw privacy is onze grootste zorg. Daarom selecteert TeamTalkers (advertentie)partners volgens strikte regels en criteria. Jullie behouden steeds alle zeggenschap over jullie data en - dat maakt ons concept zo uniek - houdt de financiële return binnen je eigen club en organisatie.
w w
Het ideale communicatie middel
Onze communicatie-app brengt al jullie leden samen op één platform. Aantrekkelijk voor jullie om jullie leden, vrijwilligers en supporters vlot en supersnel te bereiken, handig voor hen om onderling over koetjes en kalfjes én belangrijke dingen te ‘babbelen’.
Andere voordelen

Naast communicatie biedt de app ook andere voordelen

R R
Dynamische advertentie ruimte
Een app biedt kansen om last minute en pijlsnel op de markt en de situatie in te spelen. Een superkrachtig voordeel, zowel voor bestaande sponsors van de club als voor onze partners die bij jullie advertentieruimte kopen via Teamtalkers.
BESPAAR TIJD EN GELD
Met de app kun je makkelijk foto's, video’s en documenten naar je contacten doorsturen. Praktisch, handig en tijdbesparend. Maar ook last-minute veranderingen en dringende boodschappen krijgen je leden via pushberichten in één oogopslag te zien.
Moderne tools en features
Haal het maximum rendement uit jullie applicatie met tools als een agenda en een event-planner. Of wat dachten jullie van een ticketverkoop systeem of fanshop? Het bevragen van jullie leden met diepgaande polls en eenvoudig beheer van jullie documenten. Maak zelf jullie keuze uit een uitgebreide lijst van features.